Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  

Fysiologiska mätsystem

Vi erbjuder kompletta fysiologiska mätsystem från BIOPAC Systems, Inc. Du kan välja mellan: MP150 - det kraftfulla och flexibla systemet för forskning, Biopac Student Lab - det kompletta systemet för högre utbildning på universitetsnivå, eller Biopac Science Lab för forskning på högstadie- och gymnasienivå.

 

Både MP150-systemet och Biopac Student Lab har ett heltäckande sortiment av tillbehör och givare för de flesta typiska fysiologiska mätapplikationer. Dessutom finns i sortimentet flera specialsystem framtagna för specialapplikationer, såsom virtual reality system, funktionell hjärnavbildning m.m.

BIOPAC har huvudkontor i Kalifornien och har lång erfarnehet av att förse universitet, sjukhus, forskningsinstitut och högskolor med fysiologiska mätsystem som är flexibla och kraftfulla utan att tappa användardvänlighet med fokus på applikation istället för elektronik. JoR AB har representerat BIOPAC i skandinavien i över 20 år.

På vår webb presenteras endast ett urval produkter så du är varmt välkommen att kontakta oss om du inte hittar vad du söker eller om du behöver hjälp att sammanställa ett förslag på ett komplett system för din applikation. Välkommen att kontakta oss för att diskutera din applikation. På tal om applikationer - missa inte att titta på vår sida där vi samlat en mängd olika spännande applikationsexempel. De finns även under rubriken "MP150 - Forskningssystem" nedan.

 Forskning »

 Nya forskningssystem 2013 »

 Virtual Reality & Stimulering »

 MRI »

 Biopac Student Lab »

 Biopac Science Lab »

 BioNomadix »


​Forskningssystem (MP150) / MP160

Här presenteras grundsystemet MP150, samt tillhörande mjukvara AcqKnowledge för både MAC och PC. Du hittar också förstärkare, givare, elektroder och tillbehör som kan passa just din applikation.

Läs mer »


Utbildningssystem

För grundutbildning på universitetsnivå finns Biopac Student Lab: ett fysiologiskt mätsystem som består av en insamlingsenhet som ansluts till en MAC eller PC. Tillhörande programvara innehåller, beroende på version, lektioner med anvisningar för användaren (eleven).

Ett mycket enklare alternativ till Biopac Student Lab är Biopac Science Lab som är lämpligt fysiologiskt mätsystem för elever på högstadienivå. Mätsystemet är användarvänligt och det går att välja bland fyra funktioner. Eleven kan spela in och analysera: hjärtsignaler (EKG), hjärnvågor (EEG), muskelaktivitet (EMG) och ögonrörelser (EOG).

Läs mer »


Filmer

Här presenteras ett urval YouTubeklipp från BIOPAC. Du kan bland annat se filmklipp om programvaran AcqKnowledge och några av de många analyser som kan göras, Biopac Student Lab och Biopac Science Lab.

Läs mer »


Webinarier

Här finns tidigare inspelade webinarier som du kan titta på utan kostnad, när du vill. Vi publicerar även datum för kommande webinarier. Välkommen att registrera dig till BIOPACs gratiswebinarier, som behandlar många spännande ämnen.

Läs mer »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här