Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Om oss  /  

Om JoR Measurement

Vi är specialister på mätsystem och kan leverera såväl kvalitetskomponenter som nyckelfärdiga system som vi sätter samman efter dina önskemål. JoR AB har många års erfarenhet och i vårt sortiment finner du produkter från marknadens ledande företag. Vi kan stå till tjänst med support vid mätuppdrag och utför även hela mätningar.

För PC-baserade mätningar i labmiljö har vi MCC:s mycket prisvärda sortiment av mätkort för PCI, ISA, USB, PC-CARD, m.m. Vi rekommenderar även den mycket flexibla och lättanvända programvaran DASYLab.

Vi tillhandahåller och supportar de mycket etablerade, flexibla och lättanvända fysiologiska forskningsmätsystemen från BIOPAC, både för forskning och högre utbildning på universitetsnivå. Vi har även heltäckande sortiment av tillbehör och givare för de flesta typiska fysiologiska mätapplikationer.

För signalkonditionering och mätförstärkare har vi ett mycket stort sortiment av såväl stationära instrumentförstärkare som mer fältmässiga förstärkarmoduler för de flesta givartyper. Vi representerar flera stora tillverkare på marknaden.

Vi har även ett mycket kompetent sortiment av ruggade mätsystem av marknadsledande imc Meßsysteme GmbH. Sortimentet består av mätsystem för fordonsinsdustrin, kraftverk, tågmätningar, flygindustrin samt den mycket kraftfulla och marknadsledande programvaran FAMOS för analys, visualisering och rapportskrivning av dina mätningar.

För trådlösa mätningar representerar vi tyska Datatel som är experter på avancerade telemetrilösningar. Exempel är turbiner, motorer, drivaxlar och alla roterande detaljer. Vi kan leverera skräddarsydda sändare för de flesta tänkbara applikationer med trådlös signalöverföring.

Hos oss finner du ett stort sortiment av givare. Vi har bland annat töjningsgivare, tryckgivare, accelerometrar, positionsgivare, temperaturgivare. 

JoR Measurement erbjuder industridatorer som passar krävande HMI/SCADA-applikationer, har ultratunn profil, låga driftskostnader och robusta höljen för trånga och explosiva miljöer. Vi säljer även tangentbord för industrin som är tåliga, spillsäkra och tvättbara, och kan även erbjuda korthållsmodem med inbygd galvanisk isolation för undvikande av jordströmmar.

Om JoR AB

JoR AB har marknadsfört mätsystem i över 30 år på den nordiska marknaden. Tack vare vårt breda produktsortiment har företaget blivit berikat med bred kompetens, något som vi underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid goda kundrelationer för att på så sätt hålla vår kunskap levande och uppdaterad.

Företaget JoR AB är indelad i två avdelningar: JoR Measurement och JoR Medical. När du kontaktar oss ser vi alltid till att du får prata med en produktansvarig eller tekniker som hjälper dig på bästa sätt. Hos oss får du rådgivning vid val av utrustning, och vi erbjuder även kurser inom olika områden.

Välkommen att besöka huvudsidan JoR AB, klicka här »

eller vår andra avdelning: JoR Medical »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi söker säljare! »