Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  Mätförstärkare  /  Mätförstärkare med loggerfunktion  /  

PICAS-Touch

En mätförstärkare med pekskärm från Hollänska PEEKEL Instruments. Den har beteckningen PICAS-Touch och är ny medlem i familjen av precisionsförstärkare. Förstärkaren kan bestyckas med 3 förstärkarmoduler som kan vara bärfrekvens och/eller DC-förstärkare. Varje modul har 2 eller 6 givaringångar.

 PICASTouchfront-365_170px.jpg

En 2-kanalig modul arbetar med bärfrekvens och är avsedd töjningsgivare i hel-, halv- eller kvartsbrygga. Förstärkarmodulen med 6 signalingångar klarar ovanstående givarbryggor, men även andra givare, såsom potentiometrar, termogivare och termoelement. Denna modul arbetar enligt DC-metoden.

De förstärkta signalerna kan överföras till omvärlden som ±10 volts signaler samt som CANbuss-data. Pekskärmen underlättar på ett intinutivt sätt betjäning av förstärkare och inställningar kan göras på ett enkelt sätt. En fördel är att inkopplingsanvisningar visas och detta underlättar anslutning av olika givare och att man även kan se mätsignalerna på skärmen.

Man kan även använda dator för att göra ovanstående, om man så föredrar detta. Enheten kan också förses med SD minneskort och blir då en datalogger med lagring av mätdata för senare analys.

 Produktdatablad PICAS-Touch »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här