Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  Robusta loggande mätsystem från imc  /  Mätsystem  /  

imc CRONOS-SL

imc CRONOS-SL är ett kompakt, super-robust mobilt mätsystem för applikationer under tuffa förhållanden. Mätning under tuffa förhållanden som till exempel extrem hetta, kallt sprutande vatten och intensiva vibrationer kräver rätt skyddad mätutrustning. Detta appliceras speciellt på mätningar som pågår under lång tid utomhus eller under testning på fordon i rörelse.

Genom anpassning till MIL STD810F – en av de högsta standarder för temperatur, miljööverföring och motståndskraft till shock – är signalkonditioneringen, AD-omvandlingen, onlineproccessandet och datalagringen integrerade komponenter av mätsystemet. Detta gör imc CRONOS-SL till ett perfekt val för mätuppdrag som innebär mätning under lång tid, samt även när det gäller övervakning som till exempel i fordon, maskiner eller i utomhusmätningar, då vanliga mätutrustningar oftast brister och inte klarar av dessa omständigheter.

Inställningarna för enheterna görs via en PC, Ethernet TCP/IP eller trådlös anslutning, genom att använda den operativa mjukvaran imcDevices. PC:n är inte nödvändig för själva mätningen, endast genom att visa avsikten med enhetskonfigurationen och att visualisera insamlade data, om så önskas.

 Produktdatablad imc CRONOS-SL »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 018-34 28 20

measurement@jor.se