Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  Robusta loggande mätsystem från imc  /  Mätsystem  /  

imc CRONOScompact

imc CRONOScompact är ett portabelt/desktop system framtaget av imc Meßsysteme GmbH för mätning, övervakning, kontroll/styrning och simulering.

CRONOScompact_400-17_01_Wetfloor_web.jpg

Vid en första anblick visar imc CRONOScompact, CRC-400, samma gener som sin gamla föregångare imc CRONOS-PL. Och det är riktigt – den nya enheten har ärvt sin föregångares utmärkande drag och finesser, men den har även en hel del nyheter och revolutionerande förbättringar under skalet trots sin ringa storlek.

Storleken på den nya enheten är något som tydligt avslöjar, precis som namnet, att den är kompakt. imc CRONOScompact är bara hälften så stor som sin föregångare.

Samtliga förstärkare och kort har fått en ny design för att passa in i det nya skalet. Förutom storleken är de nya rejälare handtagen de två mest synliga förändringarna.

Med mer ruggade interna kontakter går det betydligt enklare och snabbare att byta kort. Analoga förstärkare, digitala I/O och även moderkort kan du nu enkelt byta ut. CRC-400 kan fortfarande innehålla upp till 128 analoga kanaler, precis som den tidigare imc CRONOS-PL.

Underhållet blir lättare tack vare att det är så enkelt att byta kort. Även UPS batteripacken kan bytas snabbt utan träning eller särskilda verktyg. Eftersom samtliga kontakter finns på framsidan av enheten kan du tack vare detta använda enheten i upprät position och ställa den på dess baksida.

imc CRONOScompact har ett inbyggt batteripack som gör det möjligt att hålla systemet igång i upp till 6 timmar helt av sig själv, utan att vara beroende av någon extern strömförsörjning.

imc har lyssnat på kunders önskemål om ett system som är ännu tåligare mot chock och vibration (jämfört med sin föregångare). Den nya imc CRONOScompact har förbättrats och även testats enligt MIL-specifikationerna och klarat testet.

Precis som imc CRONOS-PL klarar även imc CRONOScompact kondensering samt att arbeta inom ett brett temperaturområde. Hela familjen imc CRONOScompact är mycket väl utrustad för tuffa miljöförhållanden.

För insamling av data används: imc STUDIO och för analys: imc FAMOS. 

 Produktdatablad imc CRONOScompact »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 018-34 28 20

measurement@jor.se