Produkter
Webbutik Kampanjer

Hem  /  

JoR AB:s avdelningar

Vi är specialister på mekaniska och fysiologiska mätsystem och under avdelningen JoR Measurement hittar du både kvalitetskomponenter från utvalda tillverkare samt nyckelfärdiga system som vi sätter samman efter dina varierande behov. Vi står till tjänst med personlig rådgivning inför mätningar, löpande produkt- och applikationssupport för våra kunder samt till viss del mätuppdrag inom mätteknik då vi kan genomföra hela mätningar. Våra kunder finns t.ex. inom produktutveckling i teknisk industri, samt bland forskning på universitet och högskolor.

Här kan du besöka vår huvudportal: www.jor.se


JoR Measurement

Vi är specialister på mätsystem och under avdelningen JoR Measurement kan du hitta såväl kvalitetskomponenter som nyckelfärdiga system som vi sätter samman efter dina önskemål. Vi står till tjänst med support vid mätuppdrag och utför även hela mätningar.

För PC-baserade mätningar i labmiljö har vi MCC:s mycket prisvärda sortiment av mätkort för PCI, ISA, USB, PC-CARD, m.m. För signalkonditionering och mätförstärkare har vi ett mycket stort sortiment av såväl stationära instrumentförstärkare som mer fältmässiga förstärkarmoduler för de flesta givartyper.

Vi tillhandahåller och supportar de mycket etablerade, flexibla och lättanvända fysiologiska forskningsmätsystemen från BIOPAC, både för forskning och högre utbildning på universitetsnivå. Vi har även heltäckande sortiment av tillbehör och givare för de flesta typiska fysiologiska mätapplikationer.

Vi har även ett mycket kompetent sortiment av ruggade mätsystem för fordonsinsdustrin, kraftverk, tågmätningar och flygindustrin. Vi har telemetrisystem för trådlösa mätningar och kan leverera skräddarsydda sändare för de flesta tänkbara applikationer med trådlös signalöverföring. JoR Measurement erbjuder också ett stort sortiment givare för bl.a. töjning, tryck, acceleration, position och temperatur.

JoR Measurement erbjuder industridatorer som passar krävande HMI/SCADA-applikationer, har ultratunn profil, låga driftskostnader och robusta höljen för trånga och explosiva miljöer. Vi säljer även tangentbord för industrin som är tåliga, spillsäkra och tvättbara, och kan även erbjuda korthållsmodem med inbygd galvanisk isolation för undvikande av jordströmmar.

Besök denna avdelning genom att klicka på länken: www.jor.se/measurement

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »