MedPC-5800

Varför inte kombinera en medicinskt godkänd stationär PC med en datorskärm? En smart och kostnadseffektiv lösning, som ger många möjligheter till en optimal lösning för dig som användare. Ur MedPC-familjen visar vi här den mest efterfrågade datorn: MedPC-5800, som kan levereras med i7-processor. Denna dator är fläktlös och ljudlös, då den är försedd med SSD-disk och alltså inte har några roterande delar. 4 kV isolation finns på USB-, serie- och Ethernetportarna.

MedPC-5800.jpg

Till ovanstående dator ansluter du en av våra bildskärmar, som kan placeras vid patienten eftersom den är medicinskt godkänd. Denna bildskärm uppfyller EN60601 när det gäller patientsäkerheten. Du kan även få våra bildskärmar med pekfunktion för att frigöra arbetsyta och då behöver du inget tangentbord. Exempel på passande bildskärm är MEDDP-524. Den modellen samt fler alternativ av bildskärmar för patientnära miljöer hittar du här »

Om du vill ha lite längre avstånd mellan dator och skärm kan vi lösa detta med extendrar från ADDER. ADDER har ett stort sortiment av extendrar och KVM-enheter som gör att vi kan erbjuda kompletta system i olika former, med dator, bildskärm, tangentbord och mus.

 Produktdatablad MedPC-5800 »

 Manual MedPC-5800 »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här