Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Vagnar för vården  /  Vagnar för vården från ITD  /  

vexio-cart

vexio-cart är en smart nyutvecklad vagn för vården som uppfyller säkerhetskraven i EN60601 version 3. Detta innebär att den uppfyller kraven för bland annat stabilitet och att risken för att tippa är minimerad. Vagnen kan belastas med totalt 65 kilo och varje hylla med 10 kilo. Du kan montera hyllor och hurtsar i många olika positioner och därigenom få en vagn anpassad till ditt specifika behov.

Beträffande elanslutningar finns längst ner på vagnen en låda med eluttag som är helt skyddad. Kablar mellan elförbrukare och denna låda placeras helt gömnda i kabelskenor med lock på stolpens sidor.

Vagnarna av modellen vexio-cart finns i olika höjder och har ett omfattande tillbehörsprogram, till exempel stora hyllor som ger utrymme för förbrukarenheter, och stora hjul som gör vagnen lättrullad.

vexio-cart finns med mekanisk höjdjustering som gör att monitor och tangentbord kan justeras i höjdled på upp till 300 mm. Således kan den mobila vagnen när som helst ändras till lämplig arbetshöjd och bibehåller en hög ergonomisk standard.

vexio-cart - för anpassningsbar och flexibel användning.

 vexio-cart produktkatalog »

Komponenter och tillbehör »

Bygg din egen vagn

Vi hjälper dig gärna i valet av vagn, men om du vill bygga själv så kan du använda ITDs konfigurator. Vi har tagit fram en snabbguide som visar hur du kommer igång.

Börja bygga nu »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 018-34 28 20

medical@jor.se

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »