Våra avdelningar

JoR AB har varit verksamt i över 30 år på den nordiska marknaden. Tack vare vårt breda produktsortiment och mångåriga erfarenhet har företaget under åren blivit berikat med bred kompetens, något som vi underhåller kontinuerligt. Företaget är indelat i två avdelningar: Measurement och Medical.

JoR Measurement

Vi är specialister på mekaniska och fysiologiska mätsystem och under avdelningen JoR Measurement hittar du både kvalitetskomponenter från utvalda tillverkare samt nyckelfärdiga system som vi sätter samman efter dina varierande behov. Vi står till tjänst med personlig rådgivning inför mätningar, löpande produkt- och applikationssupport för våra kunder samt till viss del mätuppdrag inom mätteknik då vi kan genomföra hela mätningar. Hos JoR får du alltid en helhetslösning

med generös support. Vår styrka och vårt fokus är att se till varje specifik applikation/behov och ge förslag på rätt utrustning till rätt pris. Våra kunder finns t.ex. inom produktutveckling i teknisk industri, samt bland forskning på universitet och högskolor.

Gå till JoR Measurement här »

JoR Medical

JoR Medical levererar medicinteknisk utrustning till vården. Vi samarbetar med leverantörer som är mycket erfarna inom hälso- och sjukvården, och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med de tillbehör du behöver för att skapa en ergonomisk arbetsplats med patientsäkerheten i centrum. Vårt breda sortiment består av robusta vagnar för vården, smidiga datorvagnar, fasta vägglösningar och pivotarmar samt patientnära datorer med tillhörande kringutrustning. JoR är även ett certifierat servicecenter för Onyx datorer. Våra produkter är tillverkade och godkända för att utstå de tuffa krav som ställs inom vården. Kvalitet, ergonomi och hygien är våra ledord. Våra kunder är allt från mindre vårdinrättningar till stora sjukhus över hela Sverige.

Gå till JoR Medical här »

JoR AB är anslutna till FTI, näringslivets insamlingssystem för återvinning av förpackningar.

Se anslutningsbevis »