Våra avdelningar

JoR AB är indelat i två avdelningar: Measurement och Medical.

Under Measurement hittar du mätsystem för industri och forskning, med inriktning mot fordonsindustri. Vi har även mätsystem och tillbehör för fysiologiska mätningar. Vår avdelning Medical erbjuder vagnar och datorer för vården. Här sätter vi ihop helhetslösningar med ergonomi och arbetsmiljö i fokus. Välkommen!

JoR AB har funnits i 30 år. Vi riktar ett varmt tack till gamla och nya kunder!

JoR Measurement

Vi är specialister på mätsystem och under avdelningen JoR Measurement kan du hitta såväl kvalitetskomponenter som nyckelfärdiga system som vi sätter samman efter dina önskemål. Vi står till tjänst med support vid mätuppdrag och utför även hela mätningar. För PC-baserade mätningar i labmiljö har vi MCC:s mycket prisvärda sortiment av mätkort för PCI, ISA, USB, PC-CARD, m.m. För signalkonditionering och mätförstärkare har vi ett mycket stort sortiment av såväl stationära instrumentförstärkare som mer fältmässiga förstärkarmoduler för de flesta givartyper.

Vi tillhandahåller och supportar de mycket etablerade, flexibla och lättanvända fysiologiska forskningsmätsystemen från BIOPAC, både för forskning och högre utbildning på universitetsnivå. Vi har även heltäckande sortiment av tillbehör och givare för de flesta typiska fysiologiska mätapplikationer.

Vi har även ett mycket kompetent sortiment av ruggade mätsystem för fordonsinsdustrin, kraftverk, tågmätningar och flygindustrin. Vi har telemetrisystem för trådlösa mätningar och kan leverera skräddarsydda sändare för de flesta tänkbara applikationer med trådlös signalöverföring. JoR Measurement erbjuder också ett stort sortiment givare för bl.a. töjning, tryck, acceleration, position och temperatur.

JoR Measurement erbjuder industridatorer som passar krävande HMI/SCADA-applikationer, har ultratunn profil, låga driftskostnader och robusta höljen för trånga och explosiva miljöer. Vi säljer även tangentbord för industrin som är tåliga, spillsäkra och tvättbara, och kan även erbjuda korthållsmodem med inbygd galvanisk isolation för undvikande av jordströmmar.

Gå till JoR Measurement här »

JoR Medical

JoR Medical erbjuder ett brett sortiment testade och godkända datorer för användning inom vården. Vi utför även service på datorer som är inköpta hos oss. JoR Medical är ett certifierat servicecenter för ONYX datorer.

Här hittar du även instrumentvagnar för vården som du kan bygga ihop helt efter dina egna behov, samt monteringsarmar och utrustning för de flesta instrumentmontage i en operationssal. Vi skräddarsyr högkvalitativa helhetslösningar med ergonomi och arbetsmiljö i fokus.

Gå till JoR Medical här »