Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  Fysiologiska mätsystem  /  Forskningssystem  /  

BioNomadix-logger med 3D-accelerometer

Även om mycket fysiologisk forskning sker i ett laboratorium där både mätsystem och försöksperson befinner sig, så finns det många applikationer där man gärna skulle vilja att försökspersonen har mätsystemet med sig under dagen, vare sig det är hemma eller på arbetsplatsen. Anledningen är att det man ibland är intresserad av är just de faktiska fysiologiska reaktionerna i olika verkliga situationer, snarare artificiellt provocerade reaktioner i ett experimentlab. Vissa situationer är också i praktiken inte möjligt att reproducera i ett laboratorium.

BioNomadix-loggern från BIOPAC är en idealisk lösning för ovan nämnda situation. Den fungerar tillsammans med BIOPACs trådlösa BioNomadix-moduler (finns här). Loggern är idealisk för att mäta psykofysiologisk stress och rörelser under arbetspass, hudkonduktans, HRV, andning med mera.

 

Loggern är liten, batteridriven och knappstyrd. Den hämtar trådlöst information från små BioNomadix-sändare, och lagrar sedan data i inbyggt minne. Loggern klarar upp till 10 kanaler av valfria signaler (EKG, EMG, EDA, EEG, CO, mfl). Loggern kan mäta i upp till 24 timmar, och mätningen startas och stoppas enkelt genom knappar. Ingen dator behövs alltså för att starta mätningen.

Enheten har även en inbyggd 3D accelerometer!

Exempeldata: EKG + andning + 3D-acceleration, logger i bältesväska (klicka för stor bild)

När mätningen är avslutad kopplar man in loggern till en dator med programvaran AcqKnowledge 4.4.1 eller senare och importerar alla mätdata. I AcqKnowledge analyseras data exakt på samma sätt som man gör i ett stationärt labb.

Loggern kan man enkelt stoppa i fickan, eller ha den i en smidig medföljande bältesväska. Själva BioNomadix-sändaren har man på sig och fäster via kardborreband. Inga kablar behövs mellan sändaren och loggern!

BioNomadix-loggern kan köpas helt fristående (utan MP150) av nya användare, eller existerande användare (som äger MP150 och BioNomadix-moduler). Har du äldre BioNomadix-moduler så behövs bara en firmwareuppgradering av sändaren!

Välkommen att kontakta biopac@jor.se så berättar vi mer!

 Produktdatablad BioNomadix-logger »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 018-34 28 20

biopac@jor.se