Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  Fysiologiska mätsystem  /  Forskningssystem  /  Applikationsexempel  /  

EKG

Samla EKG data från en, tre, eller flerelektrodskopplingar och anslut upp till 16 in-ledningar med ett MP-system från BIOPAC. Spela in med olika placeringar av EKG-elektroder. För att studera egenskaperna hos EKG-signalerna, undersök hjärtfrekvensens variabilitet med hjälp av onlineberäkningar.

  EKG_170px.jpg

Använd den kraftfulla EKG-medelvärdesfunktionen för att utvärdera förändringar i EKG-komplexet före, under och efter träning eller dosering. Kombinera EKG data med andra parametrar för att utföra en komplett fysiologisk undersökning. Använd den automatiserade datareduktionsfunktionen för att analysera informationen över användardefinierade tidsperioder: "max, min, mean, p-p, delta, time of max, time of min" och mycket mera. Jämför vågformer, hitta toppar, beräkna medelvärden och genomför en komplex analys i realtid eller efter datainsamling.

Med BIOPACsystemet finns möjligheter att analysera EKG-signaler och identifiera de olika punkterna och intervallen i komplexet såsom QTC, HR, P-H, PRQ, QRS, QT, R, RR och ST.

För denna mätning används tillsammans med ett BIOPAC bassystem MP150 och en ECG100C. Men man kan även kombinera flera förstärkare och mäta ett fullt 12-lead EKG. (Klicka på bilden nedan för förstoring.) 

Tips: Missa inte BIOPACs webinarier i ämnet! Se mer här »

 (1) #AS148 - Automated ECG Analysis »

 (2) #109 – 3-lead, 6-lead och 12-lead EKG »

 (3) #233 Heart Rate Variability—Preparing Data for Analysis Using AcqKnowledge »

Boka_webdemo_big_.jpg

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 018-34 28 20

biopac@jor.se