Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  

Fysiologiska mätsystem

Vi erbjuder kompletta fysiologiska mätsystem från BIOPAC Systems, Inc. Det innebär att vi levererar allt från elektroder och andra förbrukningsartiklar till förstärkare och programvara för insamling och analys. Oavsett om du behöver ett forskningssystem eller en uppsättning mätsystem för kurslaborationer så hjälper vi dig att specificera vad du behöver för just dina applikationsområden.

Det är viktigt för oss att du som kund från början får rätt utrustning så att vi får en långsiktig relation. Vi bidrar med konfigurations- och applikationshjälp inför dina första mätningar, och eftersom ett utbyggbart mätsystem i ett lab har lång livslängd, är det värdefullt att ha tillgång till teknisk support och applikationsstöd under hela den tiden. Vi ger därför support under hela mätsystemets livslängd. JoR har mer än 25 års erfarenhet av att förse nordiska marknaden med fysiologisk mätteknik.

Notera att vårt sortiment har sådan bredd att alla produkter och applikationsområden inte finns representerade i klartext på dessa sidor, hör därför gärna av dig till vår produktansvarige och beskriv vad du söker. Vill du ha några utvalda exempel på applikationsområden se gärna vår sida med olika spännande applikationsexempel.


​Forskningssystem (MP150) / MP160

Här presenteras forskningsgrundsystemet MP160, samt tillhörande mjukvara AcqKnowledge för både MAC och PC. Du hittar också förstärkare, givare, elektroder och tillbehör som kan passa just din applikation.

Kärnan i BIOPACs forskningssystem är MP160 (historiskt MP150, MP100) tillsammans med programvaran AcqKnowledge. Sedan länge kan man numera mäta de flesta fysiologiska parametrar även trådlöst med BioNomadix-systemet.

Inom området forskningssystem ryms också specialsystem såsom, Virtual Reality, elektrisk och hemodynamisk hjärnavbildning med både EEG och fNIR, icke-invasiva kontinuerliga blodtrycksmätningar, mätningar inuti MRI och MEG.

Läs mer »


Utbildningssystem

För kurslaborationer inom grundutbildningen på universitetsnivå finns Biopac Student Lab - ett komplett fysiologiskt mätsystem som består av en 2- eller 4-kanalig insamlingsenhet (MP45 vs MP36) som ansluts till en MAC eller PC via USB. Systemet är ett väl utarbetat koncept komplett med färdigt lektionsmaterial och instruktioner för många klassiska exepriment. Förutom att vara enkelt och pedagogiskt för studenterna gör det också arbetet för dig som ansvarar för kurslaborationerna enklare. Det går att använda befintliga lektioner rakt av, alternativt kan man använda dem som utgångspunkter och sedan anpassa efter just era preferenser. Självklart kan man även göra helt egna mätningar från grunden utan mallar.

Läs mer »


Filmer

Här presenteras ett urval YouTube-klipp från BIOPAC. Du kan bland annat se filmklipp om programvaran AcqKnowledge och några av de många analyser som kan göras, Biopac Student Lab och Biopac Science Lab.

Läs mer »


Webinarier

Här finns tidigare inspelade webinarier som du kan titta på utan kostnad, när du vill. Vi publicerar även datum för kommande webinarier. Välkommen att registrera dig till BIOPACs gratiswebinarier, som behandlar många spännande ämnen!

Läs mer »


Kataloger

Här finner du en del BIOPAC-kataloger i pdf-format som ger en översikt - ett komplement till webben.

Läs mer »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 018-34 28 20

biopac@jor.se