Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Om oss  /  

Leverantörer

Är det någon drivrutin eller ytterligare information ni söker är ni välkomna att besöka våra leverantörers hemsida. Länkar finner ni nedan. Klicka på loggorna för att komma till respektive leverantör.

AitoSolutions Oyj

Finsk leverantör av temperaturloggern i knappstorlek, ElcoLog. Loggern kan användas i varutransporter och i små utrymmen.

Agent för: SE

logga_aito_solutions_web.jpg

Alliance Sensors Group

Erbjuder ett antal olika LVDT-givare samt elektronik för att mäta rörelserna. Ett företag med mångårig erfarenhet. Startade och drivs av familjen Schaevitz.

Agent för: SE, NO


AXIOMTEK

Tillverkare för industridatorer.

Axiomtek grundades 1990 och sedan starten har företaget framgångsrikt fått internationellt erkännande för sina innovativa mönster och enastående kundnöjdhet.

Representant för Axiomtek i Sverige.

Axiomtek_logo_200x45.jpg

BIOPAC Systems, Inc.

BIOPAC tillverkar mätutrustning (för medicinskt bruk inom forskning och utbildning) som kopplas till Macintosh eller PC- datorer. BIOPAC är baserade i Goleta, CA USA.

Generalagent: SE, DK, NO, FIN


Casella CEL Ltd.

CEL är baserade i Bedford, England, och är marknadsledande på mätsystem för ljud- och bullermätningar. Som exempel kan nämnas CEL254 - ett mycket prisvärt instrument.

Generalagent: SE


DASYLab

measX Gmbh är ett tyskt bolag som ingår i National Instruments sfär och producerar den mycket lättanvända programvaran DASYLab för mätändamål. JoR har i många år sålt en annan utgåva av detta program, WorkBench.


Dataforth

Amerikansk tillverkare av modem och förstärkarmoduler. Som exempel kan nämnas den välkända 5B-serien och förstärkare för montage på DIN-skena. Dataforth har mätsändare för strömsling-or 4-20 mA (0-20) som innehåller signalkonditio-nering för olika typer av givare och sändarsteg för strömslinga. Strömförsörjning sker via strömslinga eller extern matning. Vidare finns olika former av isolatorer för strömslingor.

Generalagent: SE


Datatel

Specialister på små telemetrisystem i svår miljö. Systemen används för bl.a. moment-mätning och mätning av temperatur på hjul.

Generalagent: SE, NO, DK, FIN


IOtech

Har sammanslagits med Measurement Computing, som är en av världens största tillverkare av mätkort för installation i persondatorer. Baserat i Norton, MA, USA.

Generalagent: SE


Kyowa Electronic Instruments Co.

Japansk tillverkare av givare och instrument som startade redan 1949. Har ett stort sortiment av givare och mätsystem med hög kvalitet. Har även specialsystem och givare för fordonsapplikationer och för byggnadskonstruktioner.

Generalagent: SE


Measurement Computing

Measurement Computing Corporation (fd ComputerBoards) är en av världens största tillverkare av mätkort för installation i persondatorer. USA-baserat företag. MCC har sitt säte i Norton, MA, USA. IOtech ingår även i MCC:s sortiment.

Generalagent: SE


Monitran

Tillverkare av positionsgivare och accelerome-trar. Baserade i Storbritannien.

Agent för: SE

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »