Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  Mätgivare  /  Vibrationsgivare / Accelerometer  /  

MTN/2285STC

MONITRANs MTN/2285STC är en kombinerad vibrations- och temperaturgivare med 4-20mA utgångar för industriella övervakningstillämpningar.

MONITRAN, som är ett branschledande företag inom utveckling och tillverkning av sensorer och system för tillståndskontroll, har lanserat MTN/2285STC. Detta är en givare med dubbla utgångar avsedd för övervakning av vibrations- och temperaturnivåer på en gemensam plats. Användningsområdet är som skydd för motorer, fläktar, pumpar, kompressorer och andra enheter med roterande delar.

 

Båda givarutgångarna lämnar 4-20mA och är lämpliga för direkt anslutning till en PLC eller annan industriell styrenhet.

Andy Anthony, VD för MONITRAN, kommenterar: "Förändringar i vibrations- eller temperatur-nivåer tenderar att ge den allra tidigaste indikation på att en del av en anläggning eller utrustning, som är i behov av underhåll. Med vår nya dual-output sensor, kan ingenjörer ansluta direkt till någon utrustning som accepterar insignaler i 4-20mA intervallet för att följa de båda parametrarna för underhåll, kontroll eller andra åtgärder."

MTN/2285STC är en rostfri sidoingånggivare som uppfyller kraven för IP65. Den levereras med 5 meters stålskärmsöverdragen ETFE kabel som standard, med andra kabellängder på begäran. Dess dynamiska omfång är 50g toppvärde och den har ett frekvensområde av 16 Hz till 720Hz ± 10%.

Sensorn kräver en DC matningsspänning i intervallet 12 till 32V. Dess vibrations utsignal är proportionell mot RMS-hastighet med ett mätområde på 0 till 10, 20, 25, 50 eller 100 mm/S. Givarens temperaturutgångskänslighet är 0,106mA/°C över ett arbetstemperaturområde på -25°C till 90°C, och den har en noggrannhet på 0,08%/°C.

 Produktdatablad MTN/2285STC »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »