Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Om oss  /  

Om JoR Measurement

För PC-baserade mätningar i labbmiljö för industri och forskning har vi ett mycket prisvärt sortiment av mätkort för PCI, PCIe, USB, ETHERNET m.m. Detta kombineras med signalkonditionering. Vi har såväl stationära instrumentförstärkare, som mer fältmässiga förstärkarmoduler med skyddande isolation för de flesta givartyper. Vi har även lättarbetade labbprogramvaror för att ge dig hela kedjan från givare till analys och mätrapport.

I sortimentet finns loggande mätsystem med minneskort, som inte kräver en uppkopplad PC under själva mätningen. Hos oss finns också robusta telemetrisystem för trådlösa mätningar och vi kan leverera skräddarsydda sändare för de flesta tänkbara applikationer med trådlös signalöverföring.

Här finns även industridatorer som passar krävande HMI/SCADA- applikationer. Vi säljer även tangentbord för industrin som är tåliga, spillsäkra och tvättbara.

Vi tillhandahåller flexibla och lättanvända fysiologiska mätsystem från BIOPAC, både för forskning och högre utbildning på universitetsnivå. Hos oss hittar du ett heltäckande sortiment av tillbehör och givare för de flesta typiska fysiologiska mätapplikationer. Typiska applikationsområden är experimentell psykologi, medicin, fysiologi, neurovetenskap och biologi.

JoR hjälper dig som forskar. Vi bidrar med mätteknisk kompetens och erfarenhet om exakt vilken utrustning som är lämplig för dina experiment inom ditt område, samt ger förslag på typisk signalbehandling och applikationsstöd under uppstart. Vi ser gärna att du börjar med att berätta om din forskning för en produktexpert, därefter gör vi en behovsanalys och kommer med förslag på vad du behöver. Support och försäljningsprocessen för tekniska mätsystem är integrerad och sköts av produktexperter, då vi är angelägna om att du får rätt utrustning från början.

Efter att du mottagit utrustningen är du alltid välkommen att kontakta oss om du kör fast eller har frågor. Nöjda kunder är viktigt för oss.

Från givare till signalanalys – en helhetslösning med generös support

Vår styrka och vårt fokus är att se till varje specifik applikation/behov och ge förslag på rätt utrustning till rätt pris. Vi ger dig support och vägleder ända från start till mål. Vilken givare behöver du för din mätning? Vilket mätsystem behöver du? Hur hanterar du mätdata och producerar en rapport på ett effektivt sätt? Hos oss hittar du ett stort sortiment av givare för bl.a. töjning, tryck, acceleration, position och temperatur. Vi ger råd om vilken typ av mätsystem du behöver, och om du vill så kan vi även hjälpa till att tolka mätsignalerna eller hjälpa dig igång med första mätsetupen.

Hos JoR får du alltid en helhetslösning med generös support. Varmt välkommen att boka ett besök med en produktkunnig. Antingen kommer vi till dig, du till oss, eller så tar vi det via webben!

Om JoR AB

JoR AB har marknadsfört mätsystem i över 30 år på den nordiska marknaden. Tack vare vårt breda produktsortiment har företaget blivit berikat med bred kompetens, något som vi underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid goda kundrelationer för att på så sätt hålla vår kunskap levande och uppdaterad.

Företaget JoR AB är indelad i två avdelningar: JoR Measurement och JoR Medical. När du kontaktar oss ser vi alltid till att du får prata med en produktansvarig eller tekniker som hjälper dig på bästa sätt. Hos oss får du rådgivning vid val av utrustning, och vi erbjuder även kurser inom olika områden.

Ladda ner vår folder! Folder Om JoR AB »

Välkommen att besöka huvudsidan JoR AB, klicka här »

eller vår andra avdelning: JoR Medical »

JoR AB är anslutna till FTI, näringslivets insamlingssystem för återvinning av förpackningar.

Se anslutningsbevis »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »