Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter

Vi är specialister på mätsystem och kan leverera nyckelfärdiga system som vi sätter samman efter dina önskemål. JoR AB har många års erfarenhet och i vårat sortiment finner du produkter från marknadens ledande företag.


Mätkort & Programvara för PC

Stort sortiment av MCC:s extremt prisvärda och kraftfulla mätkort och A/D omvandlare för PC interface. DasyLAB lab- & mätprogramvara.

Läs mer »


Mätsystem för industrin

Här kan du välja mellan två mät- och styrsystem med hög kvalitet som är mycket miljötåliga och klarar ett stort temperaturområde: från -40ºC till +85ºC.

Läs mer »


Fysiologiska mätsystem

Kraftfulla och lättanvända mätsystem från BIOPAC för både forskning och undervisning. Komplett utbud av mätsystem, analysprogramvara, förstärkare och elektroder för: EKG, EEG, EMG, fNIR, MR-miljö, blodtryck, gasanalys med mera.

Läs mer »


Ljudnivåmätare

Instrument du behöver för att mäta ljudnivåer under arbetspass, momentana eller ekvivalenta ljudnivåer, oktavbandsanalys m.m

Läs mer »


Bullerdosimeter

Instrument du behöver för att mäta bullerdoser under arbetspass, momentana eller ekvivalenta ljudnivåer, oktavbandsanalys m.m

Läs mer »


Telemetrisystem

Trådlös signalöverföring är ibland enda lösningen när det gäller roterande och rörliga delar, t.ex. motordelar, drivaxlar m.m. Vår leverantör Telemetrie Elektronik är experter på telemetrilösningar och kan tillverka radiosändare efter dina krav.

Läs mer »


Temperaturlogger & Fuktlogger

Små enkla dataloggers för temperatur- och fuktövervakning under t.ex. kyltransport och liknande.

Läs mer »


Mätförstärkare

Fristående högkvalitativa förstärkare, eller modulära signalkonditioneringsmoduler. Allt du behöver för att komma från givare till mätsystem.

Läs mer »


Mätgivare

En mätgivare översätter en fysikalisk storhet till elektrisk signal. Denna elektriska signal måste sedan oftast konditioneras/förstärkas innan den kan registreras av en datalogger, mätkort eller mätsystem: tryckgivare, lastceller, töjningsgivare, accelerometer, positionsgivare, vinkelgivare med mera.

Läs mer »


Övervakningssystem

Här hittar du våra fristående loggande PC-oberoende övervakningssystem.

Läs mer »


Vibrationsmätare

Här hittar du handhållna vibrationsmätare. Vi erbjuder ett instrument som mäter nivåerna på vibrationer som överförs till hand från elverktyg, fordon, maskinkontroller och andra vibrationskällor. I sortimentet finns även ett instrument för mätning av både vibration och temperatur.

Läs mer »


Lastindikator

I sortimentet finns lastindikator med tillhörande lastceller, både analoga och digitala av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. För avläsning av vikter erbjuds 9 olika indikatorer, samt ett modulärt system för att uppfylla olika önskemål, där även trådlös överföring av mätvärden ingår.

Läs mer »


Industridatorer

Industridatorer av kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Smarta, innovativa och hållbara lösningar för verksamhetskritiska applikationer från AXIOMTEK. Vi erbjuder även rack-PC för dig som behöver kortplatser för fullängdskort.

Läs mer »


Tangentbord och mus för industrin

Vi har tvättbara tangentbord och möss som är anpassade för industrimiljö och tål oljor och andra vätskor. ​Vi har alternativ med smarta clean-knappar som låser knapparna på tangentbordet vid rengöring. Samtliga tangentbord är IP68.

Läs mer »


Modem med isolation

Vi har korthållsmodem med inbyggd galvanisk isolation för undvikande av jordströmmar. Vissa modem ansluts till kabel medan andra arbetar över fiberanslutningar. Förutom modem har vi även repeaters när överföring över längre sträckor behövs.

Läs mer »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »