Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Produkter  /  

Telemetrisystem

Vi har lång erfarenhet av telemetri och användning av Datatels telemetrisystem i de svåraste miljöer. De används inne i både diesel- och bensinmotorer. Telemetrisystemen mäter moment på propelleraxlar, temperatur på bromsskivor, krafter på vindkraftverk och en mängd andra applikationer.

 

Datatel, som tillverkas av tyska Telemetrie Elektronik, har sedan 1970-talet levererat robusta sändare och mottagare för applikationer där mätning görs på rörliga delar. JoR AB har varit Telemetrie Elektroniks representant på den nordiska markanden sedan 1986.

 Advanced Telemetry »

 Produktdatablad om momentmätning »

En stor del av Telemetrie Elektroniks produktion består av telemetrilösningar på kunders specifika mätproblem. Tillsammans med tillverkaren levererar vi telemetrisystem som uppfyller kundens specifika krav när det gäller mekaniskt utförande, signalanpassning för specifika givare och anpassad strömförsörjning. I många fall blir det specialutförande på spolsystem för strömförsörjning och antenn, som monterats inne i olika trånga utrymmen, som till exempel växellådor för personbilar.

Tillsammans med Telemetrie Elektronik löser vi på JoR ditt problem och ger självklart support på levererade system när så behövs idag och i framtiden.

Sedan 1986 har vi hjälpt nordisk industri med telemetrilösningar i en mängd olika projekt, vilket gett oss många års erfarenhet.


Telemetrisystem - detaljerad information

Om Telemetrimätning »

Temperaturmätning i rotorer för eDrive-applikationer »

Trådlös mätning av jordtemperaturer »

Avancerat digitalt multikanalstelemetrisystem.. »

Applikationsexempel »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »