Produkter
Webbutik Kampanjer Aktiviteter

Tjänster

Många gånger handlar det om att vi bygger ihop ett mätsystem, en dator eller en medicinvagn helt utifrån varje kunds specifika situation och önskemål. Vi är vana att diskutera olika lösningar, så fråga oss gärna! Vi tittar på din specifika situation och tar fram en lösning som passar dig bäst. Genom vårat stora utbud och kontakt med många leverantörer har vi möjlighet att ta fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.


Utbildning

Vi håller kurs om töjningsgivare. Här får du lära dig allt om applicering och handhavande. Kursen hålls på svenska och pågår i två dagar. Ett fast kursschema finns, men kursen anpassas alltid efter dig som deltagare. Vår kursledare tar gärna upp deltagarnas egna mätproblem och diskuterar utifrån dem. Vi har även kurser inom områden som: fysiologiska mätsystem (från BIOPAC) samt även kurs i imc:s mätsystem och programvara.

Läs mer här om våra utbildningar här »


Behovsanalyser

Vi hjälper gärna till att projektera era mätningar för att ta fram optimal mätutrustning. Genom vår långa erfarenhet och kunskap om marknaden kan vi spara er mycket tid och dessutom vara kostnadseffektiva vid val av utrustning och mätmetod. Varmt välkommen att höra av dig!

Läs mer om behovsanalyser »


Mätningar - vi hjälper dig på plats

Vi gör gärna mätningar åt dig när du behöver hjälp. Tillgång till utrustning och ett stort kontaktnät gör att vi kan göra det mesta för att hjälpa dig. Hör av dig till oss så kan vi berätta vad vi kan göra för dig. Mätuppdrag måste planeras olika från fall till fall, och ju mer information vi får innan uppdraget, desto bättre kan vi förbereda oss. Välkommen att höra av dig så kan vi diskutera olika lösningar! Vi hjälper dig med fysiologiska och fysikaliska mätningar.

Läs mer om mätningar »


Applicering av givare

Vi applicerar gärna givare om du så önskar. Tillgång till utrustning och kalibrering finns. Vi håller även en kurs i töjningsgivare (applicering och handhavande) några gånger per år. Håll utkik efter nästa kurs. Titta under "Utbildning".

Läs mer om applicering av givare »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »