Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  

Armar, stativ och tillbehör till medicinska vagnar

Vi har ett brett urval monteringsarmar (Articulating Monitor Arms). Du kan välja längd och tillåten belastning, samt typ av fäste för instrument och den vägg där den ska monteras. Vi kan också erbjuda golvpelare och olika montagesystem för väggar. Sortimentet från ITD är stort av både armar och VESA-fästen. Det finns alltid en konfiguration som är lämplig för din applikation, oavsett om det gäller väggmontage, på vagnar eller bordstativ.

Falcon IT Station är byggd för att göra ditt jobb enklare. Från akutrum till operationssal. En behändig arbetsstation som både kan väggmonteras eller placeras på t.ex. en anestesistation. Längden på armen är valbar efter behov. Du kan välja mellan en mängd olika fästen och Falcon IT Station är kompatibel med många andra tillverkare.

Hos oss hittar du utrustning för de flesta instrumentmontage i en operationssal.


Armar, stativ och tillbehör - detaljerad information

rm-port »

modul-port »

flexion-port »

Falcon IT Station »

Övriga tillbehör till ITD-vagnar »

Bordstativ »

Batteripack för medicinska vagnar - UPower Pro »

XXL-batteri »

Hitta bland ITDs tillbehör

ITD har en sida som heter PRODUCT FINDER. Här kan du leta bland standard-tillbehör, och även tillbehör till Nihon Kohden, Pulsion, Philips och Spacelabs. Länk till PRODUCT FINDER »

 Katalog över hela sortimentet hittar du här »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!