Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Armar, stativ och tillbehör till medicinska vagnar  /  

Batteripack med Hot Swap för medicinska vagnar

Denna smarta batteripack med Hot Swap är utvecklad för att strömförsörja din medicinska vagn. Tillverkaren bakom detta är ONYX Healthcare Inc. Tack vare Hot Swap kan du byta batterier under drift.

  

Det senaste tillskottet i U Power-serien är den externa batterilösningen: UPower Pro

Denna batterienhet är en vidareutveckling av den tidigare modellen UPower Lite och kompatibel med både Venus standardbatterier och de nya XL-batterierna. Med ett intelligent avkänningssystem upptäcker UPower Pro automatiskt vilken typ av batteri som är inlagt i laddaren och ger optimal laddning till rätt strömstyrka.

Nya UPower Pro har även försetts med en USB-kontakt som kan användas för att ladda mobiler och surfplattor, eller för att koppla upp mot mjukvaran ”Orion” (tillval). Med denna mjukvara kan du ha kontroll över alla batterier och Venus-datorer i verksamheten. Kontakta oss för mer information eller en demonstration!

UPower-Infinite Power for Non-stop Care

UPower Pro fungerar inte bara som en batteriladdare. Den erbjuder även funktionen av en strömförsörjningsenhet, som enkelt monteras på exempelvis en vagn för att strömförsörja arbetsstationen. Därmed kan du, istället för att byta ut manuella vagnar, behålla din befintliga vagn i verksamheten och enkelt utrusta den med denna strömförsörjningsenhet.

Du väljer vilken spänning du behöver när du kopplar enheten till din elektriska utrustning: 12V, 19V eller 24V.

UPower Pro kan även användas som batteribackup för att säkerställa att din apparatur fungerar utan avbrott. UPower Pro förenklar därmed ditt arbete och löser dina strömförsörjningsproblem enkelt, snabbt och kostnadseffektivt.

Med UPower Pro kommer din mobila datorlösning aldrig att ligga i farozonen vid eventuella strömavbrott.

 Produktdatablad UPower Pro »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!