Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Datorer för vården  /  

Datorer för vården från ONYX Healthcare

Vi på JoR AB är svensk representant för ONYX Healthcare Inc. som är ett dotterbolag till ASUS/AAEON. ONYX bygger sina datorer med komponenter av hög kvalitet och prioriterar användarsäkerheten högt.

Vi hjälper dig att ta fram en lämplig lösning för just dina behov. Våra datorer är hygieniska och lätta att rengöra. Vissa modeller har även täta och avtorkbara bakstycken. Detta reducerar risken för korskontaminering och underlättar det dagliga hygienarbetet.

ONYX Healthcare Inc. har, i sina datorfamiljer Venus och ZEUS, isolerade anslutningsportar USB/COM/LAN, som klarar 4 kV och uppfyller därmed det man benämner verklig medicinsk isolation. Inom detta område skiljer sig ONYX åt från flera konkurrenter. Datorerna från ONYX är också utrustade med USB 3.0-anslutningar.

Denna isolation finner ni även på våra stationära datorer i MedPC-serien. Vi har ett antal stationära datorer som uppfyller EN-60601-normen. De har små dimensioner, är fläktlösa och kan placeras var som helst på ett enkelt sätt. Den mest efterfrågade datorn i denna serie är MedPC-5800, som kan levereras med i7-processor. Denna dator är fläktlös och ljudlös, då den är försedd med SSD-disk och alltså inte har några roterande delar. 4 kV isolation finns på USB-, serie- och Ethernetportarna.

Datorerna i Venus-serien är helt unika med den batteridrift de erbjuder. Dessa datorer har två batterier som tillsammans ger hela 6 timmars drift. Ett batteri kan bytas ut under drift och därefter det andra (Hot-Swap) vilket gör att du kan använda datorn 24 timmar om dygnet veckans alla dagar. Venus finns som 19” och 22” panel-PC.

Datorer med många varianter finns i ZEUS-familjen. De har den nya i7-processorn med upp till 3,1 GHz processor och är dessutom fläktlösa. ZEUS-datorerna har en helt slät front som gör dem lätta att hålla rena och den senaste nyheten i denna serie är att datorerna är försedda med helt täta bakstycken. ONYX datorer har också 2 års garanti som standard. Förlängd garanti erbjuds mot tillägg.

Lämpliga bildskärmar, som till exempel MEDDP-522 eller MEDDP-524 finner du i ONYX presentation.

Sortimentet ändras och uppdateras kontinuerligt. För aktuell information, hänvisar vi till aktuella kataloger. Vill du ha vidare information om en specifik modell, tillgänglighet och pris är du välkommen att kontakta oss! Flera av ovanstående datorer finns i lager för snabb leverans.

Är du intresserad av en dator för vården är du välkommen att ringa oss för vidare diskussion av lämplig lösning. De flesta av datormodellerna finns att få med pekskärmsfunktion. Fråga oss om du har sådana önskemål!

Notera också att JoR AB är ett certifierat servicecenter för ONYX datorer.

Mer om vår service kan du läsa här »

ONYX Venus-serien:

ONYX ZEUS-serien:

Följande produktkataloger visar ONYX övergripande sortiment:

 ONYX catalogue »

 Venus series »

I databladen förekommer information om IP-klassning. I följande PDF kan du se en förklaring till siffrornas betydelse.

 IP-klassning, siffrornas betydelse »


Datorer för vården från ONYX - detaljerad information

Datorer:

Venus-192 »

Venus-222 »

ZEUS-247ST »

ZEUS-228ST »

ZEUS-198ST »

ZEUS-227ET »

ONYX-1222 »

Bildskärmar/Monitorer från ONYX hittar du här »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »