Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Datorer för vården  /  

Datorer för vården från ONYX Healthcare

Vi på JoR AB är svenska representanter för ONYX Healthcare Inc. ONYX, som är ett dotterbolag till ASUS/AAEON, bygger sina datorer med komponenter av hög kvalitet och prioriterar användarsäkerheten högt.

Vi hjälper dig att ta fram en lämplig lösning för just dina behov. Våra datorer är hygieniska och lätta att rengöra. Vissa modeller har även täta och avtorkbara bakstycken. Detta reducerar risken för korskontaminering och underlättar det dagliga hygienarbetet.

Onyx har datorer och skärmar för alla behov inom vården. Nedan följer ett urval:

  • Zeus, Mate – panel-PC
  • Venus – panel-PC med batteridrift
  • Accel – arbetsstation för operationsrum
  • Stationära datorer
  • Handhållet
  • Orion - systemövervakning

ONYX har, i sina datorfamiljer Venus och ZEUS, isolerade anslutningsportar USB/COM/LAN, som klarar 4 kV och uppfyller därmed det man benämner verklig medicinsk isolation. Inom detta område skiljer sig ONYX åt från flera konkurrenter. Datorerna från ONYX är också utrustade med USB 3.0-anslutningar. Onyx datorer är optimerade för Windows 10.

Datorerna i VENUS-serien är helt unika med den batteridrift de erbjuder. Dessa datorer har två batterier som tillsammans ger upp till 16 timmars drift, beroende på val av batteri. Ett batteri kan bytas ut under drift och därefter det andra (Hot-Swap) vilket gör att du kan använda datorn 24 timmar om dygnet veckans alla dagar. Venus finns i storlekarna 12”, 15”, 17”, 19”, 22” & 24”.

Datorer med många varianter finns i ZEUS-familjen. De har i7-processor med upp till 3,1 GHz processor och är dessutom fläktlösa. ZEUS-datorerna har en helt slät front och helt täta bakstycken vilket gör dem lätta att hålla rena. MATE är ett prisvärt alternativ till Zeus när kraven på prestanda och extra utrustning inte är högsta prioritet. Zeus & Mate finns i storlek 19”, 22” & 24”.

Verklig medicinsk isolation finner ni även på stationära datorer i MedPC-serien. Vi har ett antal stationära datorer som uppfyller EN-60601-normen. De är små, lättplacerade och modulära för att passa olika behov vilket ger många möjligheter. De flesta stationära datorerna är fläktlösa och tysta, då de är försedda med SSD-disk och alltså inte har några roterande delar. 4 kV isolation finns på USB-, serie- och Ethernetportarna.

För att möta de höga kraven på teknik i operationsrum har Onyx skapat ACCEL. Med de senaste teknikerna inom displayteknik, erbjuder Onyx ACCEL-serien arbetsstationer med ultra-high-definition 4K upplösning med Intel Xeon och Core i7 quad core processorer, kapacitiv multi-touch skärmar och multipla videoinputs för hög kvalitet och effektivitet. Med 10-bit data för varje RGB färg återges hela färgskalan med cirka 1.07 miljarder färger.

Onyx har också fått tillökning i familjen med småttingar att hålla i handen eller att stoppa i fickan. Julia finns i 5” och 7” och ger vårdpersonal möjlighet att enkelt skanna och lagra fakta var de än befinner sig. Något större plattor, MD101 och MD116, som är anpassade för både skyddat bruk och lite tuffare villkor i och omkring ambulanser finns också tillgängliga.

ONYX produkter har 2 års garanti som standard. Förlängd garanti erbjuds mot tillägg.

Lämpliga bildskärmar, som till exempel MEDDP-622 eller MEDDP-627 finner du i ONYX presentation.

Sortimentet ändras och uppdateras kontinuerligt. För aktuell information, hänvisar vi till aktuella kataloger. Vill du ha vidare information om en specifik modell, tillgänglighet och pris är du välkommen att kontakta oss! Flera av ovanstående datorer finns i lager för snabb leverans.

Är du intresserad av en dator för vården är du välkommen att ringa oss för vidare diskussion av lämplig lösning.

Notera också att JoR AB är ett certifierat servicecenter för ONYX datorer.

Mer om vår service kan du läsa här »

Följande produktkataloger visar ONYX övergripande sortiment:

 ONYX catalogue »

I databladen förekommer information om IP-klassning. I följande PDF kan du se en förklaring till siffrornas betydelse.

 IP-klassning, siffrornas betydelse »

Policydokument:

Se Onyx Healthcares policy angående konfliktmineraler »


Datorer för vården från ONYX - detaljerad information

ACCEL-serien »

MATE-serien »

Venus-serien »

ZEUS-247ST »

ZEUS-228ST »

ZEUS-198ST »

ZEUS-227ET »

ONYX-1222 »

Bildskärmar/Monitorer från ONYX hittar du här »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!