Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  

Datorer för vården

Elektronikprodukter för medicinskt bruk måste konstrueras för säkerhet, minimal växelverkan med andra elektroniska enheter och för militärklassad pålitlighet. För att vara mer exakt måste de överensstämma med den europeiska standarden EN60601-1. Målet med denna standard är att säkra att all medicinsk elektronisk utrustning erbjuder en hög säkerhetsnivå för sjukvårdspersonal och patienter.

Vi erbjuder testade och medicinskt godkända datorer för vårdarbete vilket gör dem till en idealisk och säker lösning för patienter och sjukhuspersonal. Alla datorer är mycket väl ägnade för integration i sjukvården. Vi är generalagenter för ONYX Healthcare Inc. Läs mer om produkterna från ONYX Healthcare i länken nedan.

Våra paneldatorer för vården är lämpliga inom alla sjukhusets verksamheter. De är utvecklade speciellt för patientnära arbete och fungerar utmärkt både som övervakningssystem och för överföring av vital patientinformation till en central server. Från patientbädden kan vårdpersonal få all den information de behöver överförd till paneldatorn. Dokumentation i journalsystem sker smidigt och direkt på plats. För laboratorie- och testutrustning som behöver kommunicera diagnosdata med en central dator kan de nätverksklara paneldatorerna lätt integreras i nätverket och vidarebefordra data för medicinska beslut. Integrera de medicinska datorerna i er verksamhet även vid nya systemkonfigurationer.

Vi har ett brett utbud av datorer för vården. Välkommen att ringa oss så kan vi diskutera dina specifika önskemål. Med vår långa erfarenhet av datorer inom detta område hjälper vi gärna till! Alla våra datorer kan även kombineras med vagnar för vården, eller armar och stativ för en komplett och ergonomisk arbetsplats.


Datorer för vården från ONYX Healthcare Inc.

JoR AB är svensk representant för ONYX Healthcare, som är ett dotterbolag till ASUS/AAEON. ONYX medicinska datorer är kända för att vara smidiga och mycket användarvänliga. Vi kan varmt rekommendera dessa. De är våra mest populära datorer på medicinsidan; mycket omtyckta och efterfrågade.

Läs mer om våra datorer från ONYX »


Datorer för vården från Axiomtek

Vi erbjuder medicinskt godkända datorer från Axiomtek Co., Ltd. Axiomtek grundades 1990 och sedan starten har företaget framgångsrikt fått internationellt erkännande för sina innovativa mönster och enastående kundnöjdhet. Vi har valt att ha Axiomtek i vår leverantörsportfölj bland annat för deras kostnadseffektiva lösningar och goda anseende.

Läs mer om våra datorer från Axiomtek »


Fjärrprogrammering med ORION

ORION är Onyx Healthcares egenutvecklade fjärrprogramhantering som utformats exklusivt för en rad medicinska ONYX-enheter som till exempel serierna Venus och ZEUS. ORION är utformad med ett intuitivt och användarvänligt, grafiskt användargränssnitt som erbjuder obegränsad kontroll och användarvänlighet för IT-chefer i vårdmiljöer.

Läs mer om fjärrprogrammering här »


JoR AB - ett certifierat servicecenter

Vi utför service och support av datorer som är inköpta hos oss.

JoR AB är ett certifierat servicecenter för ONYX datorer.

Läs mer om vår service här »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!