Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Datorplattor och mindre enheter för vården  /  

Datorplatta för vården med skarp bild - MD101

Nu kan vi presentera en MDD-godkänd Datorplatta (tablet), med skarp bild. En nyhet med hög prestanda för din verksamhet! Nya modellen MD101 passar inom sjukhusets alla avdelningar och ger dig snabb access till patientjournal, bilder, övervakning, patient-parametrar och infusionspumpar.

MD101 integreras lätt med övrig medicinsk utrustning och är idealisk för arbete i farten.

Denna smidiga datorplatta, speciellt utvecklad för vården och lämplig för patientnära arbete, har en greppvänlig design och är lätt att bära med sig mellan olika avdelningar.

I patientnära miljö kan MD101 integreras med andra medicinska system, precis som en dator. Via den kan du övervaka och dokumentera det dagliga arbetet. Denna platta är lämplig inom alla verksamheter såsom operation, endoskopi, patientövervakning, behandlingar och undersökningar.

För allmänna utrymmen är plattan ett perfekt alternativ. Placera MD101 i vänthallen för att manövrera era kösystem och bokningar!

  • Upplösning 1920x1200
  • Dubbla kameror
  • Intel Atom Processor
  • 10.1 tums kapacitiv pekskärm
  • Batteritid ca 8 timmar
  • IP54 damm och sköljsäker
  • Levereras med Windows 10 installerat
  • Artikelnr: MD101

Skärmen är tillverkad i kapacitiv multi touch och är mycket lättmanövrerad - även med handskarna på. Denna datorplatta har utmärkt upplösning och slät front vilken är lätt att rengöra.

MD101 levereras med många finesser såsom WiFi, dubbla kameror, microHDMI, GPS och kraftfullt batteri som ger 8 timmars batteritid. Plattan är utrustad med kameror som fungerar utmärkt för exempelvis videokonferens och streckkodsavläsning.

Som tillval kan du även beställa ett VESA-fäste för placering på valfri vagn.

Produktdatablad Datorplatta / Tablet MD101 »

MD101 »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi håller för närvarande på att bygga om vår hemsida. Hittar du inte allt du söker är du välkommen att kontakta oss.