Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  

Datorplattor och mindre enheter för vården

En datorplatta, som ibland också kallas tablet, integreras lätt med övrig medicinsk utrustning och är idealisk för arbete i farten. Här får du en lösning som är speciellt utvecklad för vården, medicinskt godkänd och lämplig för patientnära arbete.

Handhallna-datorer.jpg

Från ONYX finns MD101, en datorplatta för användning inom sjukhuset, med skarp bild och hög prestanda för din verksamhet. Passar inom sjukhusets alla avdelningar och ger dig snabb access till patientjournal, bilder, övervakning, patient-parametrar och infusionspumpar.

En särskilt utvecklad datorplatta för ambulanssjukvård finns också som alternativ. Denna platta som heter MD116, säkerställer den tekniska kommunikationen, samt bearbetar höga informationsflöden. Dubbla modem säkrar nätverksanslutningen med alla berörda enheter såsom: sjukhus, ambulans, akutbil, räddningspersonal och larmoperatörer.

Nästa generations mobila medicinska assistent från ONYX heter Julia. Med Julia på fickan kan vårdpersonal snabbt och enkelt komma åt och lagra medicinska data i den stund de behöver utan att söka upp en stationär dator. Via enheten kan du beställa prover, hålla koll på patientens vitaltecken, samla in och överföra fakta intill patienten eller på väg mellan patienter. Julia är IP65 (dammtät och vattenskyddad) och därmed enkel att hålla ren enligt vårdinstansens hygienrutiner.

Julia finns i 5” och 7” och levereras med Android operativsystem. Batteritiden är lång och precis som Venus har Julia hot swap batteri vilket gör att du inte riskerar att bli strömlös. För att inte information ska riskera att hamna i fel händer är Julia utrustad med såväl fingeravtrycksläsare som RFID.  

Översikt

  • MD101 - datorplatta (tablet) för användning inom sjukhuset. Passar inom sjukhusets alla avdelningar och ger dig snabb access till patientjournal, bilder, övervakning, patient-parametrar och infusionspumpar. IP54.
  • MD116 - särskilt utvecklad datorplatta (tablet) för ambulanssjukvård. Denna platta säkerställer den tekniska kommunikationen, samt bearbetar höga informationsflöden. IP54.
  • Julia-serien - en mobil medicinsk assistent som liknar en mobiltelefon i storlek. Operativsystemet är Android, och batteriet har hot swap funktion. Fingeravtrycksläsare samt RFID. IP65.


Datorplattor och mindre enheter för vården - detaljerad information

Datorplatta - MD101 »

Datorplatta för ambulandsjukvården - MD116 »

Julia-serien:

Julia-J05 »

Julia-J07 »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi håller för närvarande på att bygga om vår hemsida. Hittar du inte allt du söker är du välkommen att kontakta oss.