Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Datorer för vården  /  

Fjärrprogrammering med ORION

ORION är Onyx Healthcares egenutvecklade fjärrprogramhantering som utformats exklusivt för en rad medicinska ONYX-enheter som till exempel serierna Venus och ZEUS. ORION är utformad med ett intuitivt och användarvänligt grafiskt användargränssnitt som erbjuder obegränsad kontroll och användarvänlighet för IT-chefer i vårdmiljöer.

 

Den största fördelen med ORION är dess användbarhet för att hantera ett stort antal enheter från en central plats. IT-chefer kan öka sin effektivitet och produktivitet genom att inte längre behöva resa runt en hel vårdavdelning för att konfigurera varje enhet individuellt. Från bekvämligheten av sina egna kontor kan IT-chefer fjärruppdatera, konfigurera och tillämpa nya inställningar för någon eller alla enheter.

Med ORION är systemomfattande uppgraderingar bara ett enda klick bort. Före ORION var IT-personal alltid ett steg efter när det gäller felanmälningar, och fick alltid förlita sig på det faktum att varje enhet måste inspekteras och felsökas personligen och detta långt efter ett systemfel inträffade. Men med ORION har nu systemadministratörer fördelen av realtidsmeddelanden som ger värdefull information för att hjälpa identifiera prediktiva fel som kan fastställas innan de inträffar. 

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

 Produktdatablad ORION »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi håller för närvarande på att bygga om vår hemsida. Hittar du inte allt du söker är du välkommen att kontakta oss.