Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Datorer för vården  /  Datorer för vården från Axiomtek  /  

MPC152-845 medicinskt godkänd pekskärmsdator

Denna mångsidiga 15-tums paneldator är fläktlös och certifierad enligt EN 60601-1 och lämplig för användning inom sjukvården och andra medicinska tillämpningar. Med det smidiga formatet på bara 15" kan denna dator med fördel monteras på vagn och brukas ihop med medicintekniska produkter. Denna panel-PC är lämplig även som övervakningsenhet eller för patientregistrering.

 

MPC152-845 är utrustad med en 15" XGA TFT LCD-skärm med resistiv pekfunktion.

Den drivs av en dual-core Intel® Celeron®-processor N3060. Den fläktlösa designen hindrar återcirkulation av damm och mikrober och ger en ljudlös och tyst drift i ljudkänsliga miljöer.

Denna 15-tums dator kan även utrustas med två PCI Express Mini-kortplatser för RFID, Bluetooth- eller Wi-Fi-anslutning som tillval samt upp till 8 GB Ram-minne och är kompatibel med Windows® 7, 8 och 10. Med en smidig och lätt design levereras datorn med ett rikt gränssnitt inklusive 2 x USB 3.0 2 x USB 2.0 samt nätverksportar.

Den IP65-klassade frontpanelen skyddar mot spill och damm och kan därför rengöras med vanligen förekommande desinfektionsmedel inom sjukvården. Dessutom har datorn en ON/OFF knapp på frontpanelen för att inaktivera pekskärmsfunktionen inför rengöring.

 Produktdatablad MPC152-845 »

 MPC240 och MPC152-845 »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!