Produkter
Webbutik Kampanjer

Om oss  /  

Om JoR Medical

Vi erbjuder ett brett sortiment datorer, bildskärmar och datorplattor godkända för användning inom vården. Våra medicinskt godkända paneldatorer är mycket väl anpassade för integration i sjukvården. De är utvecklade speciellt för patientnära arbete och fungerar utmärkt både som övervakningssystem och för överföring av vital patientinformation till en central server. Från patientbädden kan vårdpersonal få all den information de behöver överförd till paneldatorn. Alla paneldatorer i vårt sortiment är IP-klassade. De tål att utsättas för t.ex. stänk och droppar, samt sjukvårdens vanligt förekommande rengöringsmedel. JoR Medical är ett certifierat servicecenter för ONYX datorer och vi utför vid behov service på datorer inköpta hos oss.

Bildskärmarna har slät front och är av skarp HD-kvalitet med VGA, HDMI och DP-ingångar som ger stor flexibilitet. Ytterligare alternativ är DICOM (tillval) för optimal bildåtergivning vid granskning av bilder.

Våra datorplattor finns i två modeller i greppvänlig design. Den ena är anpassad för användning inom sjukhuset med snabb access till patientjournal, bilder, övervakning med mera. Vi har även en annan datorplatta särskilt utvecklad för ambulanssjukvård med dubbla modem som säkrar nätverksanslutningen till alla berörda enheter.

Samtliga datorer är medicinskt testade och godkända enligt gällande normer. Vi erbjuder även ett brett urval av tangentbord och möss. All kringutrustning är tvättbar och tillverkad med hög IP-klassning.

För en komplett ergonomisk arbetsplats har vi även vagnar i vårt sortiment som går att kombinera med våra datorer och bildskärmar. Tack vare vårt breda utbud och långa erfarenhet, kan vi ta fram den bästa lösningen för just dig och dina behov. Vi har nätta, robusta, höj- och sänkbara, samt anti- bakteriella vagnar. Vi har även tillhörande extrautrustning som korgar, lådor för läkemedel eller diverse förvaring, samt hyllor och hållare för olika apparatur.

Här hittar du även ett brett urval monteringsarmar. Du kan välja längd och tillåten belastning, samt typ av fäste för instrument och den vägg där den ska monteras. Vi kan också erbjuda golvpelare och olika montagesystem för väggar.

Välkommen till vårt kontor i Knivsta på Rubanksgatan 4 och se vår utställning av vagnar, datorer och monitorarmar. Här kan du träffa våra experter och diskutera dina krav på utformning av utrustning, samt få en bild av hur vi kan skräddarsy en högkvalitativ lösning med ergonomi och arbetsmiljö i fokus. Vi har alltid datorer och demovagnar hemma för visning. Modellerna kan dock variera. Välkommen att boka ett möte med oss och se ett smakprov av vårt utbud. Självklart kommer vi även till dig om du önskar!

JoR AB är ett certifierat servicecenter för ONYX datorer.

Om olyckan är framme kan vi därmed snabbt hjälpa till.

Om JoR AB

JoR AB har marknadsfört mätsystem i över 30 år på den nordiska marknaden. Tack vare vårt breda produktsortiment har företaget blivit berikat med bred kompetens, något som vi underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid goda kundrelationer för att på så sätt hålla vår kunskap levande och uppdaterad.

Företaget JoR AB är indelad i två avdelningar: JoR Measurement och JoR Medical. När du kontaktar oss ser vi alltid till att du får prata med en produktansvarig eller tekniker som hjälper dig på bästa sätt. Hos oss får du rådgivning vid val av utrustning, och vi erbjuder även kurser inom olika områden.

Ladda ner vår folder! Folder Om JoR AB »

Välkommen att besöka huvudsidan JoR AB, klicka här »

Eller vår andra avdelning: JoR Measurement 

JoR AB är anslutna till FTI, näringslivets insamlingssystem för återvinning av förpackningar.

Se anslutningsbevis »

Policy

JoR AB Miljöpolicy »

JoR AB Värdegrund och social ansvarspolicy »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!