Produkter
Webbutik Kampanjer

Om oss  /  

Om JoR Medical

JoR Medical levererar medicinteknisk utrustning till vården. Vårt breda sortiment består av medicinska vagnar, fasta vägglösningar och pivotarmar samt patientnära datorer med tillhörande kringutrustning.

Alla våra produkter är tillverkade och godkända för att utstå de tuffa krav som ställs inom vården.

Kvalitet, ergonomi och hygien är våra ledord.

JoR är återförsäljare för ITD GmbHs hela sortiment av mobila och stationära lösningar.  Vi har en mängd olika vagnar som skräddarsys efter önskemål, med kapacitet ända upp till 180 kg i totallast. Vi kan därmed förse din verksamhet med allt ifrån enklare rondvagnar till robusta vagnar för endoskopi och operationsutrustning.

JoR kan även hjälpa till med lämpligt stationärt väggmontage och utrustar sjukhus med säkerhet och hållbarhet i fokus. Vi erbjuder instrumentmontage, monteringsarmar, vägglösningar och olika upphängningsanordningar.  Låt oss skräddarsy din arbetsplats!

Vårt sortiment av patientnära datorer tillverkas av ONYX Healthcare. Alla datorer är mycket väl ägnade för integration i sjukvården, godkända enligt EN60601-1 och idealiska inom sjukhusets alla avdelningar. Vi tar ansvar för hela leveranskedjan från leverantör till slutkund och utför därför även egna kvalitets- och funktionstester.

JoR AB är ett certifierat servicecenter för ONYX datorer.

Om olyckan är framme kan vi därmed snabbt hjälpa till.

Om JoR AB

JoR AB har marknadsfört mätsystem i över 30 år på den nordiska marknaden. Tack vare vårt breda produktsortiment har företaget blivit berikat med bred kompetens, något som vi underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid goda kundrelationer för att på så sätt hålla vår kunskap levande och uppdaterad.

Företaget JoR AB är indelad i två avdelningar: JoR Measurement och JoR Medical. När du kontaktar oss ser vi alltid till att du får prata med en produktansvarig eller tekniker som hjälper dig på bästa sätt. Hos oss får du rådgivning vid val av utrustning, och vi erbjuder även kurser inom olika områden.

Välkommen att besöka huvudsidan JoR AB, klicka här »

Eller vår andra avdelning: JoR Measurement 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi söker säljare! »