Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter

Nedan presenterar vi en sammanfattning av våra produkter för vården. Klicka vidare för att läsa mer om respektive produktavdelning.


Datorer för vården

Vi erbjuder ett brett sortiment datorer, godkända för användning inom vården, från ONYX Healthcare Inc. Den godkända paneldatorn och bordsdatorn är mycket väl ägnade för integration i sjukvården.

Paneldatorerna är lämpliga som övervakningssystem för överföring av vital patientinformation till en central server och central övervakningsenhet. Från en patients bädd kan en läkare eller sjuksköterska få detaljerad patientinformation till paneldatorn från sjukhusets centrala datorsystem. För laboratorie- och testutrustning som behöver kommunicera diagnosdata med en centraldator via nätverk kan de nätverksklara paneldatorerna integreras i nätverket och fungera som styrenhet som vidarbefordrar data för medicinska beslut.

Läs mer »


Bildskärmar för vården

Hos oss hittar du skarpa högkvalitativa bildskärmar för vården i HD-kvalitet som är testade och godkända enligt: EN60601-1. Vi har bland annat 500-serien från ONYX.

Läs mer »


Datorplatta / Tablet för vården

En datorplatta integreras lätt med övrig medicinsk utrustning och är idealisk för arbete i farten. Här får du en lösning som är speciellt utvecklad för vården och lämplig för patientnära arbete.

Läs mer »


Vagnar för vården

Med våra standarddelar från ITD GmbH kan vi uppfylla de flesta önskemål när det gäller instrumentvagnar. Du kan välja mellan sex olika typer av vagnar. Med någon av dessa som grund kan vi sedan hjälpa dig att utforma den färdiga vagnen. Du kan välja höjd och bredd på vagnen, antal hyllor och vilka tillbehör du önskar såsom droppställningar och liknande, korgar, hållare för gasflaskor med mycket mera. Du kan få dem med isolationstransformator om du så önskar.

  Den ergonomiska vagnen från Amico, är mycket smidig och pålitlig för mobilt arbete. Vagnen, som har namnet Hummingbird, anpassas efter användningsområde och kan utrustas med olika tillbehör. Passar utmärkt som rondvagn eller läkemedelsvagn, då du kan välja hur många läkemedelslådor du behöver.

  Letar du efter en vagn med generös bordsyta där du kan lägga papper och skriva bekvämt? Då ska du ta en titt på vår vagn M38e som tillverkas av Capsa.

Läs mer »


Armar, stativ och tillbehör till medicinska vagnar

Hos oss hittar du ett brett urval monteringsarmar. Du kan välja längd och tillåten belastning, samt typ av fäste för instrument och den vägg där den ska monteras. Vi kan också erbjuda golvpelare och olika montagesystem för väggar. Vi har med andra ord utrustning för de flesta instrumentmontage i en operationssal.

Läs mer »


Tangentbord och möss för vården

Vi har tangentbord och möss för användning inom vården. Vi har alternativ i antibakteriellt polystyren eller sillikon med smarta clean-knappar vilka låser knapparna på tangentbordet vid rengöring.

Läs mer »


Service och support av medicinklassade datorer

Vi utför service och support av datorer som används inom vården. JoR AB är även Auktoriserad Serviceplats för ONYX. Vi satsar på att ge den bästa servicen och vi välkomnar alla ONYX-användare.

Läs mer »


KVM Extendrar

AdderLink INFINITY är marknadens mest flexibla system för styrning över ett gigabit Ethernet nätverk. Systemet gör att du kan flytta datorer från skärm, tangentbord och mus, eller till exempel låta flera användare arbeta mot samma dator samtidigt på olika platser.

Läs mer »


Fysiologiska mätsystem

Vi erbjuder kompletta fysiologiska mätsystem från BIOPAC Systems Inc. Dessa system är kraftfulla och flexibla och finns i olika varianter som är anpassade för forskning, högre utbildning på universitetsnivå samt även högstadie- och gymnasienivå. Heltäckande sortiment av givare och tillbehör.

Läs mer »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi håller för närvarande på att bygga om vår hemsida. Hittar du inte allt du söker är du välkommen att kontakta oss.