Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  

Tangentbord och möss för vården

Vi erbjuder tangentbord och möss för användning inom vården. Vi har alternativ som är lätta att rengöra och har tyst knapptryckning. Vissa modeller går att få med bakgrundsbelysning. Vill du ha hjälp med ditt val är du välkommen att kontakta oss! Hos oss hittar du tangentbord från ProKeys, KEY-TEK samt Man & Machine.

Varde ljus!

Vi kan nu även erbjuda tangentbord med dimbar bakgrundsbelysning, från tillverkaren ProKeys. En efterlängtad nyhet som gör det möjligt att få ett behagligt belyst tangentbord då ljusstyrkan kan anpassas efter rådande ljusförhållanden.

Tangentbord och möss för vården från ProKeys

Tysk leverantör av tangentbord och möss för vårdmiljöer. Dessa har en mjuk och behaglig knappfunktion. Lågprofildesign förenklar sterilisering!

Läs mer om våra tangentbord och möss från ProKeys »


Tangentbord och möss för vården från KEY-TEK

Kinesiska KEY-TEK tillverkar tangentbord och möss för användning inom vården. Konstruktionen är stabil och det är något som många av våra användare föredrar.

Läs mer om våra tangentbord och möss från KEY-TEK »


Tangentbord och möss för vården från Man & Machine

Amerikanska Man & Machine är ett välkänt märke när det kommer till tangentbord och möss anpassade för användning inom vården.

Läs mer om våra tangentbord och möss från Man & Machine »


Vilket tangentbord och mus ska jag välja?

Här finns en tabell som snabbt ger dig överblick över vårt sortiment. Här kan du enkelt jämföra de olika modellerna med varandra med hjälp av bilder och specifikationer.

Se tabell över våra tangentbord och möss »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!