Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  

Vagnar för vården

Vi har ett brett vagnprogram av vagnar och stativ för vården. JoR Medical kan erbjuda mobila arbetsstationer för vården från flera olika tillverkare. Tack vare vårt breda utbud och långa erfarenhet kan vi ta fram den bästa lösningen för varje unik kund. Nedan ser du länkar till informationssidor om respektive vagnleverantör. Använd dig av länkarna nedan för att komma till respektive sida, alternativt kan du använda dig av Produktmenyn ovan. Det finns även en konfigurator för dig som vill bygga din egen vagn!


Vagnar för vården från ITD

Välj en av de mest robusta vagnarna på marknaden med lång livslängd! Med våra standarddelar från ITD GmbH kan vi uppfylla de flesta önskemål när det gäller vagnar för vården. Du kan välja mellan sex olika typer av vagnar. Med någon av dessa basmodeller som grund kan vi sedan hjälpa dig att utforma den färdiga vagnen. Du kan påverka det mesta: höjd, antal hyllor, färg och vilka tillbehör du önskar. Samtliga vagnar har en mycket god utprövad ergonomi som främjar en hälsosam arbetsställning. Alla vagnar från ITD kan även lätt byggas om ifall ni önskar byta funktionsområde.

ITDs vagnar testas enligt standard IEC 60601-1:2005 + A1:2012, där bland annat tipp-test ingår. Det innebär att när en vagn transporteras ska den klara att rullas och stå stilla i en lutning på 10º utan att tippa. Detta säkerhetskrav uppfyller alla ITDs vagnar.

Läs mer om våra vagnar från ITD »


Vagnar för vården från Amico

Vagnmodellen Hummingbird, från Amico Corporation, är ergonomiskt utformad och mycket smidig. En pålitlig lösning för mobilt arbete. Vagnen levereras med mekanisk eller elektrisk höj- och sänkbar funktion och den laddas snabbt via strömkabel i vägguttaget.

Läs mer om vagnar från Amico »


Vagn för vården från SmartFoot

SmartFoot är en svensktillverkad vagn där tillverkaren har hittat en smart lösning för vagnens bas med hjul. Ytan som denna vagn täcker är den minsta man kan ha för att få en stabil vagn. Den passar bra att ställa intill en säng utan större risk att snubbla på långt utstickande ben. Smarta transportklämmor gör att den kan fästas mot en sängsida eller gavel och du får därmed en säker medflyttning vid sängtransport. Vagnens tangentbord och datorfäste kan höjas och sänkas och som tillbehör finns en korg för papper och liknande.

Läs mer om vagnen från SmartFoot »


Bygg din egen vagn

Bygg din egen vagn med hjälp av ITDs onlinekonfigurator. Välj mellan att börja på ett tomt ark eller utgå från en befintlig modell. Arbetet kan sparas och återupptas med hjälp av din unika kod.

Läs mer om ITDs vagnkonfigurator »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!