Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Vagnar för vården  /  

Vagnar för vården från Amico

Denna ergonomiskt utformade vagn är smidig och pålitlig för mobilt arbete. Vagnen, som har namnet Hummingbird, anpassas efter användningsområde och kan utrustas med olika tillbehör. Passar utmärkt som rondvagn eller läkemedelsvagn då du kan välja hur många läkemedelslådor du behöver. Vagnen kan utrustas med ett system av lådor som konfigureras med programvarubaserad upplåsning. Administrationen av läkemedel förenklas och misstag vid hanteringen minimeras.

 Låt Hummingbd underlätta din verksamhet!

Hummingbird levereras med mekanisk eller elektrisk höj- och sänkbar funktion och vagnen laddas snabbt via strömkabel i vägguttaget. Monitorarmen är utrustad med VESA-fäste och har en individuell höj- och sänkbar funktion.

• Tålig och rejäl arbetsyta

• Justerbar monitorarm med VESA-fäste

• Valbart antal lådor

• Välj mellan mekanisk eller elektrisk höj- och sänkbar funktion

• Tangentbordshållare med belysning för mörkerarbete

• Många valbara tillbehör och finesser

Inom kort kommer även Hummingbird erbjudas med induktiv laddning. Då slipper man besvär ned kablar som är i vägen som lätt kan skadas genom inklämning. Den induktiva laddningen skapar en hygienisk, säker och ergonomisk arbetsplats då du med lätthet laddar din arbetsstation.

Den induktiva laddningen säkerställer även att vagnen laddas regelbundet då den smidigt placeras i sin laddningsstation i slutet av arbetspasset.

Hummingbird - din mobila arbetsstation!

 Hummingbird produktkatalog »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi håller för närvarande på att bygga om vår hemsida. Hittar du inte allt du söker är du välkommen att kontakta oss.