Produkter
Webbutik Kampanjer

Venus-193

Venus-193 är en fläktlös 19" batteridriven dator med två batterier som ger en total driftstid på 6 timmar. Batterier kan tas ut under drift (Hot Swap) och ersättas med ett fulladdat batteri utan att datorns funktion påverkas. Ett mycket enkelt utbyte gör att denna dator kan användas 24 timmar av dygnet och 7 dagar i veckan. 

Venus-191_170-px.jpg

Denna serie datorer är utrustade med en kraftfull processor: Intel Skylake:s Dual Core i5 processor och med de nya batterierna kallade XL-batterier. XL-batterierna är kompatibla med alla Venus-serier och erbjuder en högre utgående effekt än tidigare: hela 100W.

Datorn har 4 x USB 3.0 portar, samt smartcardläsare. RFID och WiFi finns som tillval. Vikten är extremt låg tack vare att höljet till stor del är gjutet i en legering av magnesium och aluminium. Vikten är endast 5,5 kg.

Denna dator är väl lämpad för montering på vagn, till exempel ITDs vexio-cart som erbjuder ett mycket lättrullat alternativ.

Vårdpersonal på sjukhus runt om i Sverige har tagit de medicinska datorerna från ONYX till sina hjärtan. Efterfrågan ökar för varje dag.

 Produktdatablad Venus-193 »

Venus-serien:

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!