Produkter
Webbutik Kampanjer

ZEUS-228ST / ZEUS-248

Serien Zeus är en optimal datormodell som erbjuder många valmöjligheter! Datormodellen Zeus levereras med Intels 7:e generations i7/i5 Core processor. Datorn är godkänd för patientnära vårdarbete och stör ej annan elektrisk utrustning på grund av dess 4kV isolation.

  ZEUS-228-248.jpg

Zeus är utrustad med 4 st USB 3.0 och 2 st USB 3.1 portar. Som tillval kan du välja andra kombinationer samt medicinskt isolerade portar. ZEUS-228ST kan anpassas i enlighet med vilket interface du behöver och du kan välja mellan en rad olika optioner: DVD, WiFi, Dicom och intern strömförsörjning för att nämna några.

Denna serie datorer har 10 programmerbara tvåfärgade funktionsknappar på fronten samt erbjuder en smart läslampa vid mörkerarbete. Den kapacitiva multi touch-funktionen kan manövreras med handskar på. Kan även beställas med resistiv touch-funktion och i storlekarna 19", 22” och 24".

Zeus 228/248 kan numera även beställas med intern strömförsörjning. Du behöver inte längre hålla reda på nätadaptern eller försöka få till en snygg montering. Bara ”plug and play” och du är redo för arbetsdagen.

Ny option: Hårddisk-rack lättillgänglig på datorns vänstra sida för att enkelt kunna flytta hårddisken.

 Produktdatablad ZEUS-228 »

 Produktdatablad ZEUS-248 »

ZEUS-serien:

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!