Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Vagnar för vården  /  Vagnar för vården från ITD  /  

endo-cart

endo-cart presenterar en speciell design. Vagnen har utvecklats speciellt för att möta de krävande utmaningarna inom området för ERCP och endoskopi.

endo-cart.jpg

endo-cart är en utvecklad variant av vagnmodellen classic-cart och åtnjuter därmed alla fördelar av denna vagn. Ytterligare funktioner inkluderar lastkapacitet på 150 kg och en hel del lagringsutrymme i kompakt design.

Vagnens variabilitet demonstreras genom symmetriska eller asymmetriska konfigurationer av vagnens inre och möjlighet att ta emot massor av utrustning av varierande dimensioner.

Som option finns fler möjligheter till utökad placering av tillbehörskomponenter. Dubbla hjul (easy-slide) ger maximal mobilitet och enkel manövrering.

endo-cart - specialisten när massor av utrymme behövs

 endo-cart produktkatalog »

Komponenter och tillbehör »

Bygg din egen vagn

Vi hjälper dig gärna i valet av vagn, men om du vill bygga själv så kan du använda ITDs konfigurator. Vi har tagit fram en snabbguide som visar hur du kommer igång.

Börja bygga nu »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!