Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Vagnar för vården  /  Vagnar för vården från ITD  /  

pro-cart

pro-cart levereras i en strömlinjeformad och modern design. Den grundläggande ramen för denna vagntyp erbjuder obegränsade valmöjligheter! Du kan lasta upp till 80 kg och vagnen finns tillgänglig i olika höjder. Fyra stora dubbla hjul ger exceptionell mobilitet och enkel manövrering.

pro-cart_2.jpg

Många fina finesser erbjuds, till exempel i vagnens ram kan du gömma kablage och på ramens ovansida finns en inkapslad on/off-knapp. På så sätt erbjuder systemet säkerhet, komfort och hygien. Till denna vagnmodell finns även ett brett utbud av tillbehör.

På vagnens baksida finns ett handtag som är utfällbart för att kunna erbjuda god ergonomi vid förflyttning och sparar plats när den står stilla genom att det fälls uppåt. 

pro-cart - en stark vagn för en mängd olika applikationer.

 pro-cart produktkatalog »

 pro-cart höj- och sänkbar »

 Komponenter och tillbehör »

pro-cart finns som variant med batteripack, baserad på modern Li-ion-teknologi. Modellen heter pro-cart MEC-cart. Läs mer om den här »

Bygg din egen vagn

Vi hjälper dig gärna i valet av vagn, men om du vill bygga själv så kan du använda ITDs konfigurator. Vi har tagit fram en snabbguide som visar hur du kommer igång.

Börja bygga nu »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!