Produkter
Webbutik Kampanjer

Produkter  /  Vagnar för vården  /  Vagnar för vården från ITD  /  

symbio-cart

Denna vagnmodell är en helt ny vagnserie från tyska kvalitetstillverkaren ITD, som har tagit de bästa funktionerna från de 2 vagntyperna classic-cart och compact-cart. Vagnen är öppen på båda sidor för enkel rengöring samt för att underlätta för byte av apparatur.

 

Den nya smarta handtagslösningen gör att du kan flytta vagnen från alla håll, samt att den skyddar utrustningen. Kablaget gömmer du enkelt undan i kolumnen på baksidan. I den förberedda kabelkanalen kan du placera kabelavlastningar så att minimalt med kablage friläggs. De nya tunnare hyllplanen möjliggör utrymme för fler och högre apparater på vagnen.

På den här vagnen kan du på ett enkelt sätt själv flytta hyllplanen till lämplig plats. Nu finns det även möjlighet att använda bottenhyllan för att ställa apparatur på. Detta innebär att du enkelt kan ändra på vagnens utformning i enlighet med de behov som uppstår. Datorns eller skärmens strömaggregat kan smidigt gömmas undan i den nya smarta mediahyllan, som kan utrustas med diverse portar (tillval).

 symbio-cart produktkatalog »

Bygg din egen vagn

Vi hjälper dig gärna i valet av vagn, men om du vill bygga själv så kan du använda ITDs konfigurator. Vi har tagit fram en snabbguide som visar hur du kommer igång.

Börja bygga nu »

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev här »

Vi arbetar med en ny hemsida och därför uppdateras vår nuvarande inte i lika stor utsträckning. Till följd av detta saknas delar av vårt sortiment på denna sida.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra nyheter!